top of page

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται συνήθως μέσω Messenger, Skype ή Zoom.  Αυτό δίνει και στα δύο μέρη την ευελιξία ανά πάσα στιγμή όπου και αν βρίσκονται να ορίσουν μια συνεδρία χωρίς περιορισμούς. 

 

Υπάρχει και η δυνατότητα να ορίσουμε τις συνεδρίες με φυσική παρουσία σε χώρο που θα συμφωνηθεί από κοινού.  Είναι σημαντικό να επιλέγουμε χώρους στους οποίους εσείς θα αισθάνεστε άνετα και οικεία. Συχνά μπορούν να γίνουν είτε στο σπίτι σας ή στο δικό μου χώρο ή ακόμα και σε ένα ήσυχο καφέ, κλπ.  Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, όταν επείγει το ζήτημα τότε μπορούμε να κάνουμε και τηλεφωνική συνεδρία, αν και εγώ δεν το συνιστώ.  

Cafe Interior

Skin Success Stories

Συνέντευξη στην Άντρη Ιωάννου – Beauty Planner

30.06.2020

Σήμερα υπό την ιδιότητα μου ως Life Coach, μοιράστηκα με μια πολύ καλή φίλη, την Άντρη Ιωάννου, Beauty Planner, μυστικά για το Life Coaching, την αυτογνωσία και την αυτοβελτίωσή μας, τους τρόπους μέσω των οποίων μπορούμε να κρατηθούμε σε ψηλά επίπεδα ενέργειας και πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η ψυχική μας ισορροπία στην όψη και στην υγεία του δέρματος και γενικότερα του σώματός μας. 
 

Η Άντρη με τη σειρά της, ως καταξιωμένη επαγγελματίας στο χώρο της Αισθητικής, μας αποκάλυψε μυστικά για την εξωτερική ομορφιά μας, tips για πετυχημένα ραντεβού στο ινστιτούτο αισθητικής και τρόπους για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε αυτή την ομορφιά χωρίς ιδιαίτερο κόπο.
 

Μέσα από μια πάρα πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα κουβέντα, μάθαμε πως μπορούμε να συνδέσουμε το Life Coaching με την εξωτερική μας ομορφιά και πως αυτά τα δύο μπορούν να μας χαρίσουν μια ολοκληρωμένη και ΟΜΟΡΦΗ προσωπικότητα τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. 
 

Τελικά, ναι, μπορούμε να παραμείνουμε φρέσκοι και όμορφοι σε κάθε φάση της ζωής μας, αντιμετωπίζοντας τη ρουτίνα, τις προκλήσεις και τα εμπόδια της καθημερινότητάς μας εάν μάθουμε πως να χειριζόμαστε σωστά την φροντίδα τόσο της εξωτερικής όσο και της εσωτερικής μας «εμφάνισης».
 

Παρακολουθήστε το βιντεάκι μέχρι το τέλος και είμαι σίγουρη ότι η γνώση που μοιραστήκαμε θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη.

Intevriew1_edited.jpg
Όρια.png

Όρια και Διεκδικητικότητα 

Λεμεσός  - 7.3.2020

Αύριο είναι η Μέρα της Γυναίκας και ειλικρινά, είμαι ευγνώμων που ως γυναίκα νοιώθω δυνατή, έχω θέληση και συνεχώς μαθαίνω και αναπτύσσομαι γιατί θέλω, μπορώ και ξέρω ότι θα κάνω έστω και μια μικρή διαφορά σε αυτόν τον κόσμο!

 

Νωρίτερα σήμερα, με πολλή χαρά μπροστά από ένα καταπληκτικό κοινό, παρουσίασα ένα δύσκολο θέμα, προκλητικό, που αφορά όχι μόνο στις γυναίκες αλλά σε όλους τους ανθρώπους:

 

"Όρια και Διεκδικητικότητα"

 

Μοιράστηκα μαζί σας, εργαλεία και γνώση για το πως μπορώ να πάρω τον έλεγχο της ζωής μου, πως να πάψω να χειραγωγούμαι, πως να αποβάλω τον ρόλο του θύματος - έναν ρολό τον οποίο ίσως εγώ ο ίδιος να έχω δώσει στον εαυτό μου..

 

Αναλογιστήκαμε ποτέ πόσο σημαντικά είναι τα όρια στη ζωή μας; Ξεκαθαρίσαμε στον εαυτό μας αλλά και στους άλλους μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε;  Οι κόκκινες μας γραμμές είναι ξεκάθαρες;  Τις έχουμε καθορίσει και επικοινωνήσει με τους γύρω μας με σαφή και απλό τρόπο;   Έχουμε μάθει πως το ΟΧΙ είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση και πως μπορούμε να το πούμε στον οποιονδήποτε, οποιανδήποτε στιγμή και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες αν εμείς κρίνουμε ότι αυτό μας εξυπηρετεί;

 

Όλα τα πιο πάνω αλλά και άλλα πολλά για τα οποία μιλήσαμε αποτελούν σημαντικές παραμέτρους για τον καθορισμό της πορείας της ζωής μας, για τα θέλω και τις προτεραιότητές μας.  Γιατί η συνύπαρξη και η επικοινωνία ξεκινούν πρώτα από το μέσα μας και το πόσο ξεκάθαρα είναι τα πιο πάνω πρώτα για εμάς και μετά για τους άλλους…

 

Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία, που με τη δική σας παρουσία και συμμετοχή στη διάλεξη, πολλά πράγματα που ειπώθηκαν πήραν άλλη διάσταση!

 

Για ακόμη μια φορά η αγάπη σας και η εγκαρδιότητα με την οποία αγκαλιάσατε αυτή την καινούργια γνώση ξεπέρασε τις προσδοκίες μου!!

 

Συνεχίζω να χαίρομαι και να είμαι πολύ περήφανη για όλους εσάς που θέλετε να κάνετε την αλλαγή, να αναπτυχθείτε και να πάρετε τη ζωή σας ένα βήμα παρακάτω!!

 

Σας ευχαριστώ θερμά όλους για την παρουσία σας!  Σας υπόσχομαι ακόμη περισσότερα όμορφα πράγματα!!  Γιατί η γνώση δεν έχει αξία αν δεν την μοιράζεσαι!!

 

Μείνετε συντονισμένοι!!

Ας Μιλήσουμε για την Αγάπη

Λευκωσία – 22.2.2020

Όπως σας είχα υποσχεθεί, η "Αγάπη" επισκέφθηκε την πρωτεύουσα και την «αγκαλιάσατε» με ενθουσιασμό και θετική ενέργεια!  Είμαι πολύ χαρούμενη για όλους εσάς που θέλετε να πάρετε τη ζωή σας σε ένα άλλο, καλύτερο επίπεδο.  Είμαι πολύ χαρούμενη που μπόρεσα, έστω και μέσω αυτής μας της συνάντησης, να σας δώσω λίγη γνώση από τη δική μου, μοιράζοντας μαζί σας τις εμπειρίες μου και πως αυτές με έχουν βοηθήσει να βελτιώσω τη ζωή και την καθημερινότητά μου.

 

Μέσα από την Αυταγάπη, γινόμαστε όλοι καλύτεροι και μπορούμε με αυτόν τον τρόπο να αγαπήσουμε καλύτερα και τους υπόλοιπους ανθρώπους γύρω μας βελτιώνοντας τις σχέσεις και την ποιότητα ζωής μας.

 

Ευχαριστώ όλους για την παρουσία σας, για την θερμή υποδοχή και την αγάπη σας.  Η προσέλευση σας ξεπέρασε τις προσδοκίες μου και ελπίζω να κάλυψα κι εγώ τις δικές σας!    

 

Ο πήχης έχει τεθεί πολύ ψηλά και σας υπόσχομαι ότι και άλλα πολλά όμορφα πράγματα θα ακολουθήσουν!!  
Μείνετε συντονισμένοι!

IMG_5131.jpg

Ας Μιλήσουμε για την Αγάπη 

Λεμεσός  - 11.1.2020

Σήμερα επιτεύχθηκε ένας μεγάλος στόχος!
Ο πρώτος για το 2020!  
 

Αν μου έλεγε κάποιος πριν από μερικά χρόνια ότι θα στεκόμουν μπροστά από 35 άτομα και θα μιλούσα για Αυταγάπη, Αυτοεκτίμηση, Αυτοβελτίωση Στοχοθέτηση και μαθήματα ζωής, σίγουρα δεν θα τον πίστευα!  Και σίγουρα θα ήμουν σίγουρη ότι όλα αυτά δεν θα αφορούσαν εμένα, και τα μαθήματα που χάρισε σε ΕΜΕΝΑ η ζωή!!
 

Κι όμως σήμερα, με την συμμετοχή, την αγάπη και την παρουσία όσων με τίμησαν, την ενθάρρυνση και τη θετική ενέργεια ακόμη και ανθρώπων που δεν βρίσκονταν εκεί, αυτό έγινε πραγματικότητα!  Και ειλικρινά ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου!
 

Ευχαριστώ όσους πίστεψαν σε μένα γιατί η αγάπη τους με πήγε παρακάτω! Ευχαριστώ ακόμη και αυτούς που δεν πίστεψαν σε μένα γιατί τα μαθήματα που μου έδωσαν με έκαναν καλύτερη!! Ξέρω πως ένα υπέροχο 2020 ξεδιπλώνεται!
 

Μείνετε συντονισμένοι γιατί έχουμε πολλά να μοιραστούμε και να μάθουμε μαζί!! 

IMG_4804.jpg
bottom of page